Kommentar

Fick tips om vad ja ska blogga om:
 
Alexandra

Berätt om de sjölv å tin familj å berätt hu tu å Ada träffades :) 
bildbomb på dina vänner :)

Jag är en 16 tjej, fyller 17 den 4 juli och bor i Närpes, Finland. Min familj består av mamma Helena, pappa Ulf och lillebror Elias som fyller 13 år idag faktiskt! Så grattis! :) Ja har en katt också som heter Zox å en hund som heter Sandy. På min fritid gillar ja att sjunga, spela gitarr, fotografera å förståss umgås med Adam å vänner. Jag går första året på Närpes gymnasium å trivs fin fint där. I framtiden vill jag fortfarande syssla med musik som största intresse, annars vet jag inte vad jag vill jobba med. 

Jag å Adam ´"kände" egentligen varann redan i lågstadiet pga. att vi båda sysslat med friidrott under den tiden å var på knatte träningar/tävlingar på sommaren. Vi började umgås först sommaren 2011 via kompisar å ja antar att det nog var jag som tog första steget. En kväll vid "Lillån" var väl första gången ja märkte hans intresse för mig å de var nog därifrån allt började. Han är en börjar utan slut, för att ja trivs jätte bra med honom. ♥

Har "ny" dator så har inte några bilder på vänner men dom kanske kommer upp en annan dag.

Får duga med dessa tills vidare! ;)

It scared the sh*t out of me

Tjaa, sitter hemma å har nyss kommit ur duschen. Idaa hare vart en ovanligt rolig måndag, måste ja säga. Har vart på bra humör. Först vanligt skoldag med gymnastik två sista, som ja fortsatte lite på när ja kom hem. Har städat rummet lite också. Nu ska ja lämna in en samhälls uppgift, skissa lite på en bildkonst uppgift å sen börja göra mej redo för sängen å se top model sverige. Hann ju inte göra allt ja skulle ha jort igår, så får väl ta nya tag idag vetja!
I morn åker ja nog å såver hos min Adam å så kmr han till mej på födelsedags kaffe på onsda för då fyller min lillebror! :)
ha det! ♥
 
btw, ni får gärna kommentera vad ni vill ja ska blogga om, har lite bloggtårka på kommande känner jag..
Så är blogresponse öppet för frågor också! :) 

innan ja tar natten

kmr lite mobil bilder

suddbild från igår


å nu ska ja väl försöka såva så gonatt på er!