Trötthet & lycka

Hej, förlåt mig för den usla uppdateringen nu igen, finns inte mycket årk till att sitta vid datorn för tillfället men ja ska endå försöka skärpa till mig!
Förra veckan bestod av jobb och fagerö i hälgen. Igår var jag till Adam och tittade på twilight haha, vi hade jätte mysigt och åt godis och sånt gått.
Idag har ja å ska inte heller göra nått alls typ. Bara ta det lugnt och försöka gå å såva tidigt. 
I hälgen väntarnått skoj, men det får ni höra om senare!
Senaste instagram bilderna

A weekend of laughter

Tja, nu är hälgen över och dagens jobb är undan. Idag kanske ja sticker till Pörtom för att ha grill mys, annars ska ja bara ta det lugnt.
I fredas var ja bara hos Adam och vi gjorde inte speciellt mycket. Lördan morgon kom Jim efter oss och det bar av till Vides villa i Korsnäs där vi lagade god mat, basta & bada, kasta pil, spela kort, cricket/crocket? och hade grymt trevligt! Söndan sov vi mest och rökte lax. Sen for ja hem och myste med familjen framför tv:n innan det bar i sängs. Bilder får ni antagligen senare idag! :)
Höres!
Senaste insta; högst normalt folk, jodå!

Mamma-Elin dag och trip till Molpe

Tja där, kom nyss hem, har vart å hämtat min lillbrorsa till Molpe efter ett läger han var på. 
Har jobbat som vanligt idag och ska snart äta och städa upp rummet lite.
Igår var ja och mamma till Vasa. Jag bjöd henne på försenad födelsedags middag på Amarillo och shoppade med henne hela dagen/kvällen. Var meningen vi skulle på bio å se Hangover 3 meen så tog det så länge innan vi fick mat så hann inte! Men de blev endå en toppen dag och båda kom hem jätte glada! :) Bilder på in köpen får ni kanske sen!
I hälgen blir det sleepover på en villa med trävligt folk, ni får höra mer sen! ;)
 
Senaste instagrammen i brist på bilder...