Glad påsk

Oj oj nu har nog Elin glömt igen hehe. Men har faktiskt haft en rätt full påskhälj så har inte alls kommit ihåg. Har bott hos Adam typ fem senaste dagarna och vart ut på ett och annat, partajjat, bio: Noah, kaffe på Neste, brummat och massa sånt. 
Idag har vi vart till Neste på kaffe igen haha och nu chillar vi bara hos Adam och ska kanske städa hans bil sen. I morgon är det dags att gå tillbaka till sina rutiner efter all ledighet och vet inte hur jag skall få mitt dygn opprätt igen haha. Men glad påsk på er alla och hoppas ni haft en skön påskhälj! 


There is no better place than right by your side

tja tja, blev att stanna hemma idag igen. Igår var jag till min moster och räffsade löv, troligen överansträngde jag mig och inatt har jag sovit ca 2-3 timmar. Började först 11:45 men vågade inte vespa mig iväg till skolan eftersom jag knappt kan ens bära något utan att det gör ont, dessutom snöade det så jag lämnade hemma. Idag har jag typ bara lyssnat på musik, spelat the sims och vart ut med hunden. Känns bäst att slappna av idag så jag inte förvärrar saken. 
Annars fick jag nyss veta att Adam fått körkort, så grattis!
Han kommer väl efter mig senare idag så far vi ut å brumma lite. Åker troligen och sover hos honom inatt också, nu när han flyttat hem igen. Ha det gött!
 
Urgammal bild på Adam i brist på bilder
 

Riktigt lyckad

Tja tja och förlåt ja totalt glömt bloggen nu över hälgen! Har haft en riktigt lyckad hälg och idag är jag ledig så känns riktigt bra just nu. I fredas var vi ut och körde till Vasa hela bunten, lördas gjorde jag och Adam typ inget på dagen men sen mot kvällen for hela bunten till Kajane och grillade. Igår, söndag, blev det en liten roadtrip till Trati, sen till Jurva grillen på mat och sen hem. 
Idag har jag hittills städat lite och ska alldeles strax gå ut på en promenad med hunden. Senare idag vet jag inte ennu. 
I morgon börjar ny period, sista perioden innan sommarlov! Kan inte fatta hur grymt fort hela detta läsår gått!